Despre noi

Proiectare, ofertare, executie instalatii

Suntem o firmă modernă înființată în anul 1994, adaptată tendințelor globale de protejare a mediului înconjurător. În acest sens desfășurăm o amplă activitate de promovare a celor mai eficiente echipamente pentru instalații termice, sanitare și de climatizare, consiliem clienții prin activități de alegere a soluțiilor tehnice și de proiectare în domeniul instalațiilor.

Montăm și comercializăm echipamente de ultimă generație pentru instalații termice (centrale cu funcționare în condensare), echipamente care utilizează energii regenerabile (instalații solare, pompe de căldură), sisteme de climatizare, inclusiv aparate de aer condiționat, sisteme de comandă și control inteligente.

Venim în sprijinul clienților cu pachete complete de servicii care includ consultanța, proiectarea și execuția instalațiilor de gaz metan, precum și verificări periodice și revizii tehnice ale instalațiilor de utilizare gaz metan prin firma parteneră Kronstadt Energii Regenerabile.

Oferim servicii de întreținere (garanție, emitere autorizații ISCIR, service post-garanție, etc) pentru toate tipurile de echipamente termice  prin firma parteneră Kronstadt Instalații Service.

Eficiența energetică fiind o temă de mare actualitate, emitem pentru clienții interesați certificate și efectuăm audituri energetice pentru clădiri.

Scopul nostru este de a ne promova în mediul online prin calitatea echipamentelor recomandate și a serviciilor prestate, calitate deja recunoscută în piață ca fiind la cel mai înalt nivel.

Firma noastră este certificata ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 și ISO 27001.