Intrebari frecvente

1. Care este deosebirea între o centrală convențională și una în condensație ?

 • Centrale termice convenționale

  Gazele de ardere rezultate din ardere sunt evacuate prin coșul de fum la o temperatură ridicată, iar randamentul termic al centralei termice este mai scăzut decât în cazul centralelor termice în condensare.

 • Centrale termice cu condensare
  Datorită construcției speciale, schimbătoarele de căldură ale acestora utilizează o parte din căldura latentă a gazelor evacuate pentru ridicarea temperaturii agentului termic pe retur. Prin recuperarea căldurii produse prin condensarea vaporilor de apă din gazele de ardere, randamentul centralelor termice cu condensare este cu 15-20% mai ridicat decât al centralelor convenționale.

2. Unde se poate instala o centrală în condensație ?

 • se poate monta într-o instalație de încălzire care este echipată cu radiatoare proiectate sa lucreze cu temperaturi maxime ale agentului termic de 55 °C pe tur.
 • se recomandă montarea într-o instalație care are în componență încălzirea în pardoseală
 • întrucât centralele în condensație evacuează condens în timpul funcționării, este obligatoriu să aveți un racord de canalizare în vecinătatea centralei termice.

3. Cum pot afla detalii tehnice suplimentare despre un produs ?

În pagina fiecărui produs comercializat pe platforma yhi.ro există o descriere detaliată a produsului, inclusiv detalii tehnice complete. În cazul în care doriți și alte informații puteți contacta un specialist prin serviciul de Chat de pe platforma online yhi.ro, sau trimițând un e-mail la adresa contact@yhi.ro.

4. Sunt persoană juridică. Pot comanda pe magazinul online yhi.ro ?

Puteți comanda pe platforma online yhi.ro atât ca persoană fizică, cât și ca persoană juridică. În cazul în care doriți să colaborați cu firma noastră în calitate de distribuitori sau revânzători, vă rugăm să trimiteți un mail pe adresa contact@yhi.ro.

5. Cum pot comanda un produs care nu se află pe stoc ?

Un produs care nu este pe stoc poate fi comandat urmând aceeași procedură ca și pentru un produs aflat pe stoc, dar trebuie asumat de către client termenul de livrare confirmat de specialiștii yhi.ro.

6. Care este avantajul unei comenzi online ?

Plasarea comenzii online prezintă o serie de avantaje:

 • Comenzile pot fi înregistrate la orice oră, fiind preluate în ordinea înregistrării lor;
 • Produsele sunt rezervate automat la înregistrarea comenzii.

7. Cum pot anula sau modifica o comandă activă ?

Pentru a evita procesarea și expedierea, te rugăm să anulezi comanda în maximum 24 de ore de la plasarea acesteia prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@yhi.ro.

8. Pot comanda un produs și prin telefon ?

Da, produsele pot fi comandate prin telefon la numarul afisat pe site.

9. Cum pot returna un produs ?

Produsele pot fi returnate în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestora completând Formularul de retur de pe site, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul. Pentru detalii vizitați secțiunea “L. Exercitarea dreptului de retragere. Acceptarea produselor și politica de retur” din Termeni si Condiții.

10. Care sunt modalitățile de plată care le acceptați? Pot să cumpăr în rate?

Modalitățile de plată acceptate sunt:

 • Plata la livrare prin ramburs,
 • Plata cu cardul,
 • Plata prin ordin de plata bancar.
 • Nu, nu avem sistem de rate.