tado°

Yhi este imporator direct tado° în România. Descoperă gama de produse tado° pe care o comercializăm și află ce termostat tado° ți se potrivește.

De ce tado°?

Produsele tado° sunt printre cele mai inteligente sisteme de control pentru încălzire și climatizare, cu performanțe remarcabile în reducerea consumului de energie (până la 31% pe partea de încălzire). În contextul creșterii prețurilor pentru energie, sistemele de control tado° sunt o investiție rentabilă care totodata îți reduc amprenta de emisii de CO2 și îți asigură confortul termic.

Termostatele tado° se pot lega clasic la centrală (releu sau analogic), dar și digital (eBus/OpenTherm), putând controla automat temperatura din circuitul de încălzire pentru a reduce consumul de gaz pentru centralele în condensație.

tado° controlează încălzirea din imobilul tău luând în calcul temperatura exterioară și vremea din locația ta și pe baza caracteristicilor termice unice ale imobilului tău. Algoritmii tado° rulează în cloud și sunt în continuă îmbunătațire de către echipa tado°.

Față de alte sisteme inteligente de control al încălzirii, tado° oferă o gamă largă de integrări (Google Assistant, Apple HomeKit, Amazon Alexa, IFTTT).

Gama de produse tado°

Yhi comercializează produse tado° destinate încălzirii:

 

Ce produs tado° îmi trebuie?

Dacă nu ai centrală termică în imobil, atunci îți trebuie capete termostatate pentru radiatoare. Trebuie achiziționat minim kitul de cap termostatat tado°, care include un cap termostatat și bridge-ul de internet. Dacă ai mai multe radiatoare, acest kit poate fi extins cu pachetele de două sau patru capete termostate.

Dacă ai centrală termică în imobil, atunci îți trebuie un kit de termostat tado°, fără fir dacă nu ai avut niciodată termostat cu fir instalat în imobil sau dacă dorești să muți senzorul de temperatură între camere, sau cu fir dacă deja ai un termostat cu fir instalat sau dorești un punct mereu fix de măsurare a temperaturii. Dacă dorești control individual al temperaturii în fiecare încăpere (pentru a reduce consumul de energie), poți extinde aceste kituri cu capete termostatate instalate pe radiatoare. Există pachete de două sau patru capete termostate.

Este compatibil tado° cu sistemul meu?

tado° este recunoscut pentru gama largă de compatibilitate. Termostatele oferă 3 opțiuni de conectare:

  • analog
  • releu
  • digital (eBus, OpenTherm)

Majoritatea centralelor termice pot fi controlate prin releu sau analogic, iar centralele termice produse în ultimii ani oferă de regulă opțiunea de conectare digitală. Lista completă de compatibilitate pentru termostatele tado se află pe site-ul tado.

Similar, capetele termostatate au standard filet M30 x 1.5mm (compatibil cu majoritatea valvelor de radiatoare), dar vin și cu 6 adaptoare pentru a acoperi o gamă cât mai largă de valve:

  • Adaptoare Danfoss: RA, RAV, RAVL
  • Adaptor M28 x 1.5mm cu pini de diverse lungimi (pentru valve Comap, Herz, Terrier, Siemens, Olymp)
  • Adaptor Caleffi
  • Adaptor Giacomini

Lista completă de compatibilitate pentru capetele termostatate tado se află pe site-ul tado.